Cazare în Casa de oaspeţi Küküllőparti - Praid

Oferta cazare în Casa de oaspeţi Küküllőparti  ★★ - Praid

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Casa de Oaspeţi Küküllőparti este o unitate turistică având capacitatea de cazare a 12 persoane, situată în Praid, pe malul Târnavei-Mici.

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa de oaspeţi Küküllőparti
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Casa de oaspeţi Küküllőparti
casă de oaspeți
12 (4 camere, 3 băi)
după ora 12
înainte de ora 10
nu
nu
interzis
maghiară, română
50% avans, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Casa de Oaspeţi Küküllőparti este o unitate turistică având capacitatea de cazare a 12 persoane, situată în Praid, pe malul Târnavei-Mici.

Exterior
  • Grătar - gratuit
  • Ceaun - gratuit
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină pentru copii - gratuit
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Casa de oaspeţi Küküllőparti este o unitate turistică având capacitatea de cazare a 12 persoane, situată în Praid, jud. Harghita.

Aproape de centrul localităţii (800 m) şi în acelaşi timp într-un petic retras, direct pe malul Târnavei-Mici, aici puteţi savura aerul vindecător al ţinutului în condiţii confortabile, având posibilitatea de a combina eficient utilul, sănătosul cu frumosul şi interesantul datorită obiectivelor turistice din zonă: Salina Praid, Ţinutul Sării, Lacul Ursu din Sovata, pârtiile de schi şi săniuş, Izvorul Târnavei-Mici sau pădurile pentru cei se preferă să cerceteze natura îndeaproape.

Vă punem la dispoziţie în total patru camere: două deţinând baie şi bucătărie proprie, situate la parterul clădirii, respectiv două camere cu baie comună, situate la mansardă.

Vă oferim posibilitatea de a găti şi savura în aer liber prin utilizarea vatrei cu grătar, a ceaunului, a rotisorului-“kürtőkalács” şi a foişorului. Vă mai punem la dispoziţie în curte leagăn, loc de joacă pentru copii, loc de parcare.

Vă aşteptăm cu drag!

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepţie non-stop sau opţiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape şi lenjerie de pat; Piscină; Aer condiţionat; Încălzire centrală; Lift; Posibilitate de gătit+savurat în aer liber: vatră, grătar, ceaun; Foişor; Loc de joacă pentru copii.

Promovează unitatea "Casa de oaspeţi Küküllőparti"
Eşti deţinătorul unităţii "Casa de oaspeţi Küküllőparti"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Casa de oaspeţi Küküllőparti

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.