Cazare în Casa Pingvin - Harghita-Băi

Oferta cazare în Casa Pingvin  ✿✿ - Harghita-Băi

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Casa "Pingvin" este ideală pentru grupuri mai mari de turiști sau de prieteni, dar și pentru cei care doresc liniștea naturii!

Evaluări de la oaspeții cazați in Casa Pingvin
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Casa Pingvin
casă de oaspeți
20 (9 camere, 6 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
da
maghiară, română, engleză, germană
25% avans, achitabil pentru proprietar în 3 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Casa "Pingvin" este ideală pentru grupuri mai mari de turiști sau de prieteni, dar și pentru cei care doresc liniștea naturii!

Parcare
  • Parcare
Descriere

Casa "Pingvin" este ideală pentru grupuri mai mari de turiști sau de prieteni. Casa asigură cazare pentru 21 de persoane, are nouă camere cu doi și trei paturi, dintre acestea două camere au băi proprii. Fiecare nivel al casei are câte o bucătărie dotată iar la parter o sufragerie mai mare în care poate mânca împreună tot grupul. Casei îi aparține și o mică grădină cu flori și o filagorie cu grătar și cuptor care asigură buna dispoziție a meselor de vară. La această casă se poate ajunge foarte ușor dacă treceți pe drumule lângă biserica catolică și treceți pe lângă mofete. Din 2015 tot drumul până la casă este asfaltat. Casa se află lângă pădure într-un cadru liniștit. Este ideală pentru odihnă după schi sau drumeții dar și pentru petreceri. Este asigurat și televizorul și internetul pentru destinderea musafirilor.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Promovează unitatea "Casa Pingvin"
Eşti deţinătorul unităţii "Casa Pingvin"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Casa Pingvin

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.