Cazare în Hostel White Inn - Costinești

Oferta cazare în Hostel White Inn - Costinești

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Complex Turistic Credo Holidays cu vilele Alfa, Beta, Gamma si Delta în stil occidental. Hotel White Inn pentru tineret.

Evaluări de la oaspeții cazați in Hostel White Inn
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hostel White Inn
hostel
80 (30 camere, 26 băi)
după ora 14
înainte de ora 10
da
nu
permis în unele locuri
română, engleză
50% avans, achitabil pentru proprietar în 5 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Complex Turistic Credo Holidays cu vilele Alfa, Beta, Gamma si Delta în stil occidental. Hotel White Inn pentru tineret.

Zone comune
 • Sală de joacă pentru copii - gratuit
Exterior
 • Grătar - gratuit
 • Teren de joacă
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Internet / WiFi - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

CAZARE - VILA ALFA este formata din 14 camere DUBLE si TRIPLE ( 7 camere la PARTER + 7 camere la ETAJ ) cu grup sanitar propriu, cabina de dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionar (7), terasa/balcon, mese si scaune.

CAZARE - VILA BETA este formata din 14 camere DUBLE si TRIPLE ( 7 camere la PARTER + 7 camere la ETAJ ) cu grup sanitar propriu, cabina de dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionat (7) , terasa/balcon, mese si scaune.

CAZARE - VILA GAMMA este formata din 14 camere DUBLE si TRIPLE ( 7 camere la PARTER + 7 camere la ETAJ ) cu grup sanitar propriu, cabina de dus, tv/cablu, frigider/minibar, aer conditionat (7) , terasa/balcon, mese si scaune.

CAZARE - VILA DELTA este formata din 12 camere cu 2, 3 si 4 paturi, 12 chiuvete - in fiecare camera, 4 grupuri sanitare, 4 cabine de dus, tv / cablu la receptie, frigider la parter, terase / balcoane, mese si scaune.

CAZARE HOSTEL WHITE INN este formata din 30 camere DUBLE si TRIPLE (cu mocheta), 26 grupuri sanitare (gresie si faianta), 26 cabine de dus amplasate pe hol, apa calda permanent, frigidere la PARTER, terase / balcoane, mese si scaune.

Băile sunt situate pe hol, în total numărul băilor este: 28.

Sunt situate in centrul Statiunii Costinesti, la doar 25 m de plaja Marii Negre, avand o gradina cu verdeata si flori desfasurata pe o suprafata de 7.000 mp, cu capacitate de primire a 2.000 de locuri, in camere duble si triple aranjate elegant, care va intampina cu o atmosfera intima si primitoare.

Merita o deplasare pana la Costinesti pentru spectacolul de lumini oferite de rasaritul soarelui din apa marii, asa cum se vede din incinta Complexului Credo Holidays. Poti sa iti rezervi o noapte intreaga (sau mai multe) pentru a lua contact cu lalelele, trandafirii, muscatele inflorite ca sa iti incarci plamanii cu mirosul lor puternic, poti sa te asezi o clipa pe iarba sa iti incarci sufletul, sa privesti in jurul tau si sa te intrebi daca nu cumva ai ajuns in rai.

Facilități: Internet wireless gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde si flori; Bucătărie complet echipată; Recepție; TV în camere; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Aer condiționat; Spațiu de joacă pentru copii; Foișor cu mese; Bar de zi/ Bar de noapte; Spălătorie; Imprimare documente; Telefon internațional; Grătar - Barbecue - Terasă; Seif la recepție; Loc pentru servirea mesei.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Hostel White Inn"
Atracții
 • Litoralul pentru toţi
 • Cazinoul din Constanța
 • Limanul Siutghiol
  - 33 km
Stațiuni şi Băi
Evenimente
 • Festivalul Antic Tomis Constanța
  - 29 km
Promovează unitatea "Hostel White Inn"
Eşti deţinătorul unităţii "Hostel White Inn"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hostel White Inn

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?