Cazare în Hotel Nord - Ploiești

Oferta cazare în Hotel Nord  ★★ - Ploiești

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul este situat în municipiul Ploiesti, orasul de resedinta al judetului Prahova si important nod rutier si feroviar pe harta României.

Evaluări de la oaspeții cazați in Hotel Nord
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Hotel Nord
hotel
152 (76 camere, 76 băi)
după ora 12
înainte de ora 12
da
interzis
română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Hotelul este situat în municipiul Ploiesti, orasul de resedinta al judetului Prahova si important nod rutier si feroviar pe harta României.

Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Masă
Descriere

Hotelul este situat în municipiul Ploiesti, orasul de resedinta al judetului Prahova si important nod rutier si feroviar pe harta României.

Situat in inima Munteniei, la 60 de kilometri de Bucuresti, la rascruce de drumuri catre alte regiuni românesti : Transilvania, Moldova, Dobrogea, Oltenia , Nord Hotel Ploiesti poate fi o gazda deosebita pentru un popas placut si totodata un punct de plecare pentru vizitarea unor locasuri de istorie si cultura. Se afla în orasul marelui dramaturg Ion Luca Caragiale si ilustrului poet Nichita Stanescu. Se afla în locul în care la data de 8 august 1870 s-a înfintat "Republica de la Ploiesti". Se afla într-o regiune renumita prin zacamintele ei de titei, Ploiestiul fiind supranumit "Orasul aurului negru", iar locuitorii lui, multi dintre ei petrolisti, sunt numiti "gazari". Important târg si centru economic si comercial, municipiul Ploiesti poate fi un punct de plecare pentru excursii în zone turistice importante cum ar fi : Valea Prahovei si Valea Doftanei. Diversitatea de utilitati si servicii oferite fac din Nord Hotel Ploiesti un loc de popas linistit si agreabil.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Aer condiționat; Încălzire centrală; Lift.

Atracții și evenimente în apropierea unității "Hotel Nord"
Atracții
 • Mănăstirea Ghighiu
  - 8 km
 • Palatul Cantacuzino ,,Micul Trianon“ (Florești)
  - 18 km
 • Castelul Iulia Hasdeu
  - 30 km
Evenimente
 • Competiția Ecvestră Karpatia Florești, Valea Prahovei
  - 19 km
Promovează unitatea "Hotel Nord"
Eşti deţinătorul unităţii "Hotel Nord"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hotel Nord

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.