Cazare în Pensiune Valentina - Râmnicu Vâlcea

Oferta cazare în Pensiune Valentina  ★★★ - Râmnicu Vâlcea

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiune Valentina - este situată în Rm. Vâlcea, la aproximativ 1 km de centrul oraşului, în imediata apropiere a râului Olt.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiune Valentina
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiune Valentina
pensiune
26 (10 camere, 10 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
nu
nu
interzis
română, engleză, italiană
Avans prețul unei nopți, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Pensiune Valentina oferă:
Dotări și servicii

Pensiune Valentina - este situată în Rm. Vâlcea, la aproximativ 1 km de centrul oraşului, în imediata apropiere a râului Olt.

Exterior
  • Grătar - contra cost
  • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Piscină
Servicii
  • Masă
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

„Pensiune Valentina“ - este situată în Rm. Vâlcea, la aproximativ 1 km de centrul oraşului, în imediata apropiere a râului Olt.

Datorită aşezării geografice avantajoase, li se oferă oaspeţilor noştri numeroase posibilităţi pentru a cunoaşte şi admira frumuseţile şi vestigiile istorice ale împrejurimilor.

Puteţi beneficia de confortul uneia dintre cele 10 camere şi de al unui apartament, având pat matrimonial, aer condiţionat, telefon internaţional, TV prin cablu, minibar, internet prin wireless.

Grădina de vară cu piscină vă oferă, într-un cadru floral rafinat, printre căderi de apă sugestiv amplasate, posibilitatea de evadare din mediul torid al oraşului.

Pizza casei, preparată tradiţional pe vatră, mititeii şi specialităţile la grătar, şi - nu în ultimul rând - muzica dumneavoastră preferată poate încânta auzul şi creează o atmosferă de neuitat.

Toate acestea vin să completeze şi să satisfacă preferinţele dumneavoastră printr-un serviciu prompt şi de calitate.

La 100 de metri de proprietate se află un supermarket.

Gara se găsește la 300 de metri. Aeroportul Internațional din Sibiu este la 79 km.

Facilități: Internet Wi-Fi (este disponibil în întreaga pensiune şi este gratuit); Parcare privată; Grădină de vară şi Terasă; Recepţie non-stop; TV Led în camere; Schimb de prosoape şi lenjerie de pat; Piscină în aer liber (deschisă în sezon); Aer condiţionat; Încălzire centrală; Minibar; Room service; Toate camerele au pat matrimonial; Radio cu deşteptător; Cabină cu duş; Uscător de păr; Balcon / terasă; Telefon; Cosmetice; Accesul în camere se face pe baza cartelei electronice primită de la recepţie; Camere izolate fonic; Zonă pentru fumători; Restaurant (à la carte); Bar; Mic dejun în cameră (la cerere); Meniuri cu diete speciale (la cerere); Meniu masă pentru copii.

Verifica disponibilitate
Promovează unitatea "Pensiune Valentina"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiune Valentina"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiune Valentina

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?