Cazare în Pensiunea Amadé - Siculeni

Oferta cazare în Pensiunea Amadé  ★★★ - Siculeni

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pentru confortul oaspeților noștri, am reușit să combinăm elementele tradiționale cu echipamentele de calitate moderne.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Amadé
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Amadé
pensiune
45 (15 camere, 15 băi)
după ora 12
înainte de ora 11
nu
nu
interzis
maghiară, română, engleză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Pentru confortul oaspeților noștri, am reușit să combinăm elementele tradiționale cu echipamentele de calitate moderne.

Zone comune
 • Sală de conferințe - contra cost
Exterior
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Masă
 • Internet / WiFi - gratuit
 • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

DESPRE NOI

Tradiţie – Familie - Calitate

Istorie:

Numele comunei Siculeni (Madéfalva), situată în inima judeţului Harghita, este strâns legat de masacrul petrecut în anul 1764 („Siculicidium”), când armata imperială austriacă a măcelărit mai multe sute de patrioţi secui care pentru a-şi menţine libertatea, au refuzat sa se supuna si s-au împotrivit cu inversunare puterii autoritare. În zorii zilei de 7 ianuarie 1764, 1350 de soldaţi austrieci au înconjurat Siculeni-ul, cu două tunuri au deschis foc de artilerie asupra satului care încă dormea iar soldaţii au năvălit asupra oamenilor lipsiţi de apărare, masacrându-i cu cruzime. Unele surse estimeaza ca au fost 200 de victime iar altele sustin ca numărul acestora a ajuns la 400. După acest masacru mii de secui s-au refugiat, înmulţind astfel numărul ceangăilor din Ghimeş şi Moldova. Masacrul de la Siculeni a devenit astfel un simbol determinant al istoriei secuimii din regiunea Ciucului.

Unele cercetari releva faptul ca numele satului provine din prenumele latin ”Amadeus” care in limba latina inseamna „Iubeşte-l pe Dumnezeu” altele spun ca numele ar deriva din numele celui dintâi stăpân al satului „Amadé”.

Tradiţie:

Obiectivul pensiunii noastre, construite şi amenajate în deplina armonie cu tradiţiile secuieşti, este acela de a promova zona secuiasca cu obiceiurile şi formele de conduită caracteristice regiunii, de a readuce in prim plan bucataria secuiasca si de a oferi o pagina de istorie turistului care ne va savura povestea intr-o atmosfera primitoare, valori care tind să dispară din lumea noastră în continuă schimbare si retehnologizare. Ospitalitatea, generozitatea şi nu in ultimul rand umorul sunt trăsături caracteristice secuimii recunoscute şi vestite pretutindeni. Cui nu i-ar plăcea să se simte ca la el acasă chiar şi în excursie? Avem o veste bună pentru Dvs: pensiunea „Amadé” este exact locul unde aveţi posibilitatea de a vă simţi ca şi cum aţi fi la dvs. acasă!

Familie:

Camerele noastre sunt proiectate în aşa fel încât să acomodeze atat persoanele singure, familiile mici cât şi familiile mai mari. N-am menţionat nimic de parcarea privată unde avem loc suficient si pentru autobuze mari. Mâncărurile şi meniurile noastre au fost concepute astfel incat să corespundă chiar şi unor cine intime şi familiale. „E ca şi cum ar fi fost pregătită de bunica”, auzim observaţiile mulţumite care se strecoară din restaurant în bucătărie. Figura amabilă şi zâmbitoare a ospătarilor şi mâncărurile tradiţionale gustoase ne fac să ne bucuram ca ne-am nascut in acest tinut.

Calitate:

Pentru comfortul oaspeţilor noştri am reuşit să îmbinăm elementele tradiţionale cu amenajările moderne de înaltă calitate. Fiecare cameră are baie proprie si este dotată cu televizor LED şi telefon. Apartamentele sunt luminoase, spatioase si au in plus cadă şi minibar. Armonia creată de mobilierul de calitate, pictat manual in deplin acord cu tradiţiile locale, conferă o senzaţie plăcută de casă secuiească straveche.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Amadé"
Atracții
 • Munții Harghita
 • Parc Aventură Balu
 • Harghita Mădăraș
  - 13 km
 • Club Aventura Tușnad
  - 33 km
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
Evenimente
 • Festivalul de Muzică Veche Miercurea-Ciuc
  - 8 km
 • Pelerinaj Șumuleu Ciuc
  - 9 km
 • Ziua Celor O Mie de Fete Secuiene Miercurea-Ciuc
  - 9 km
 • Turul Ținutului Secuiesc Miercurea-Ciuc
  - 10 km
Promovează unitatea "Pensiunea Amadé"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Amadé"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Amadé

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?