Cazare în Pensiunea Casa Iris - Sinaia

Oferta cazare în Pensiunea Casa Iris  ★★★★ - Sinaia

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Situată în Sinaia, pe drumul către Cota 1400.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Casa Iris
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Casa Iris
pensiune
40 (20 camere, 20 băi)
după ora 14
înainte de ora 12
interzis
română, engleză
50% avans, achitabil pentru proprietar în 5 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
2% din valoarea rezervării.
Nu este inclus în preț.
Dotări și servicii

Situată în Sinaia, pe drumul către Cota 1400.

Parcare
  • Parcare
Wellness
  • Saună
Servicii
  • Masă
Descriere

Oferta turistica a statiunii Sinaia s-a imbogatit in preajma Sarbatorilor de iarna 2007/2008 cu inca o bijuterie - CASA IRIS - situata in zona cea mai linistita si mai pitoreasca a orasului.

Locatia noastra are in structura 14 camere duble din care 13 camere duble standard si o dubla de lux; 4 Junior Suites si 2 Senior Suites (tv LCD, minibar, safe, acces internet). Dispune de o parcare proprie supravegheata video permanent.

Restaurantul hotelului are o capacitate de 40 locuri si completeaza fericit oferta de servicii. Putem asigura si Outdoor Barbeque intr-un spatiu special amenajat, foc de tabara pentru grupurile organizate.

Sala de conferinte poate gazdui intalniri de afaceri sau team building pentru 60 persoane in aranjament “Theatre”. Este dotata cu flip chart, ecran de proiectie ,Tv LCD, videoproiector.

Pentru timp liber si relaxare, turistii au acces gratuit la Club cu un minicentru SPA – sauna ,jacuzzi si aparate de fitness.

Intalnirile si discutiile din timpul zilei pot fi prelungite intr-un mod relaxant in acelasi Club, unde se afla o masa de biliard.

Confortul, serviciile de calitate, alaturi de atentia pentru detaliu, incearca sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Cateva cuvinte nu pot aduce in fata dumneavoastra atmosfera si bunul gust al noii noastre locatii.Va invitam sa ne faceti o vizita la Sinaia pentru a va convinge asupra celor aratate aici. Pana atunci puteti sa accesati pagina noastra de internet unde veti putea vedea cateva imagini convingatoare.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală; Minibar în cameră; Sauna, jacuzzi; Biliard, rummy.

Promovează unitatea "Pensiunea Casa Iris"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Casa Iris"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Casa Iris

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?