Cazare în Pensiunea Complex Turistic Foișor - Costinești

Oferta cazare în Pensiunea Complex Turistic Foișor  ★★ - Costinești

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Complex Turistic Foişor este tip Hostel și bungalow de 2** și oferă cazare în camere twin, duble şi triple, suite.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Complex Turistic Foișor
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Complex Turistic Foișor
hostel
120 (33 camere, 30 băi)
după ora 14
înainte de ora 11
da
permis în unele locuri
română
30% avans, achitabil pentru proprietar în 10 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Pensiunea Complex Turistic Foişor este tip Hostel și bungalow de 2** și oferă cazare în camere twin, duble şi triple, suite.

Exterior
 • Grătar - gratuit
 • Ceaun - gratuit
 • Teren de joacă
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Wellness
 • Piscină pentru copii - gratuit
 • Piscină
Servicii
 • Internet / WiFi - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Pensiunea Complex Turistic Foişor este tip Hostel si bungalow de 2 stele si oferă cazare în camere twin, duble şi triple,: matrimoniale, precum şi locuri de campare. Toate camerele sunt spaţioase, au balcon sau verandă, baie proprie cu duş , apă caldă non stop si sunt dotate cu minibar frigorific, televizor, aer conditionat in toate camerele,( dar se plateste optional in functie de cerinte )si wireles gratuit.

Pensiunea este amplasata în cartierul nou al staţiunii Costineşti, in zona noua de Nord (in dreptul epavei Evanghelia)la aproximativ 350 m de mare în prelungirea străzii Tineretului si se intinde pe o suprafata de 3000mp ingradita ,aproape de gara veche Costinesti(5 minute ) si de plaja de la Obelisc(15 min) ,cu acces direct spre mare. Constructiile sunt noi 2005 si 2008.

Locatia este linistita, ferita de galagia si aglomeratia centrului statiunii, permite un spatiu de agrement si odihna pentru o vacanta in care sa uitati de stresul cotidian.

Precizam ca dispunem de:

-12 camere in 3 vile cu un nivel P+M( 4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda saltata) din care: -10 camere cu pat matrimonial, 2 camere cu 2 paturi

-15 camere in hostel P+2E : 5 camere cu 3 paturi si 5 camere cu 2 paturi și 5 camere matrimoniale

In toate camerele se pot pune paturi suplimentare (80-90*200 fara a afecta mult spatiul din camera,deoarece camerele sunt destul de mari 20mp (se preteaza bine pentru tabere,sau grupuri organizate care vor sa petreaca o minivacanta )

Complexul dispune de asemenea de o bucatarie dotata si utilata pentru turisti, terasa unde se serveste masa fara a afecta spatiul bucatariei, gratar si spatiu de recreere cu mese de tenis, o piscina exterioara supraterana ( adulti cu h=1,2m) si doua piscine mai mici pentru copii, spatii verzi (gazon 400mp )si o curte generoasa pentru diverse activitati( spatiu de joaca si relaxare),sezlonguri si balansoare. Parcarea este in interiorul locatiei.Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Piscină; Aer condiționat; Tenis de masă.

Curatenia la cerere

Plaja Arruba se afla la cca. 400 m, iar plaja Obelisc la aprox. 800 m.

Discoteca Tineretului este la 500 m, discoteca Ring la cca 1,2 km, discoteca Vox Maris la cca 1,4 km si clubul White Horse la aprox. 1,2 km.

Gara sat Costinesti este la cca 60 m si parcul de distractii la aprox. 800 km.

Regulament pentru Protectia Datelor

D.G.P.R / Regulament General pentru Protectia Datelor 679/2016 1. D.G.P.R.este legislatia Comunitatii Europene intrata in vigoare la data de 25.05.2018 ( 679/2016 ) privind protectia datelor cu caracter personal si are scopul de a reglementa modul in care datele personale ale cetatenilor membrii ai EU sunt prelucrate , respectiv de a proteja aceste date si viata privata a persoanelor fizice.

2. Datele cu character personal reprezinta orice informatie despre o persoana fizica cum ar fi Nume Prenume Adresa de domiciliu , Adresa de email , Numar de indentificare din bulletin sau pasaport , Carte de credit / debit , adresa IP , imagini .

3. Obligatia unitatii de cazare FOIȘOR de a prelua si prelucra datele cu caracter personal revine acesteia si personalului de la receptie in baza legii H 234 / 2001 - Art. 8. - (1) În conformitate cu prevederile legale, spaţiul de cazare constituie reşedinţa temporară a turistului şi în consecinţă acest spaţiu este inviolabil, cu excepţia situaţiilor care pun în pericol viaţa, integritatea şi bunurile turiştilor, precum şi baza materială a structurilor de primire turistice. deoarece locul unde este cazat turistul este considerat resedinta temporara a acestuia .

Art. 2. - Agenţii economici care deţin sau administreaz ă structuri de primire turistice - hoteluri, moteluri, vile, cabane, campinguri, sate de vacanţă, bungalouri, pensiuni turistice şi agroturistice şi alte unităţi cu funcţie de cazare turistică - au obligaţia să respecte şi să aplice integral prevederile prezentei hotărâri.

4.Responsabilitatea unitatii de cazare FOIȘOR este de a procesa in mod legal si corect datele personale ale turistilor , de a le pastra securitatea si protectia impotriva utilizarii neautorizate , acestea fiind relevante si limitate la ceea ce este necesar pentru completarea fişelor de anunţare a sosirii şi plecării si anume nu mai mult decat NUME – PRENUME – ADRESA DE DOMICILIU – NUMAR DE TELEFON – ACT DE IDENTITATE

5.Drepturile persoanei vizate este de a fi informat la preluarea datelor cu caracter personal , de a avea acces la acestea la solictare , de a fi rectificate la solicitare , de a fi sterse la solicitare , pastrarea datelor confidential fata de alte persoane neautorizate si pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt procesate datele respective, conform legii H 234 / 2001 Art.2 al. (10) Copiile de pe fişele de anunţare a sosirii şi plecării, grupate în acelaşi mod ca şi originalele, rămân la structurile de primire turistice, cu termen de arhivare 5 ani.

6.Consimtamantul persoanei vizate de a-si utiliza datele cu caracter personal este considerat o decizie liber exprimata la momentul unei solictari de rezervare prin web , email , telefonic sau la receptia unitatii de cazare FOIȘOR

Informatii – Nanescu Maria telefon 0763144276

Am luat la cunoștiinta

Nume,prenume

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Complex Turistic Foișor"
Atracții
 • Litoralul pentru toţi
 • Cazinoul din Constanța
 • Limanul Siutghiol
  - 32 km
Stațiuni şi Băi
Evenimente
 • Festivalul Antic Tomis Constanța
  - 28 km
Promovează unitatea "Pensiunea Complex Turistic Foișor"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Complex Turistic Foișor"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Complex Turistic Foișor

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?