Cazare în Pensiunea Praid - Praid

Oferta cazare în Pensiunea Praid  ★★★ - Praid

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Praid
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Praid
pensiune
48 (20 camere, 21 băi)
după ora 15
înainte de ora 11
da
permis în unele locuri
maghiară, română, engleză, germană
50% avans, achitabil pentru proprietar după confirmarea rezervării!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
3 lei /pers/noapte.
Nu este inclus în preț.
Dotări și servicii

Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.

Parcare
  • Parcare
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.

Fie că vă aflaţi într-o călătorie de afaceri, sau doar în trecere, sau pur şi simplu doriţi tratarea afecţiunilor respiratorii, Pensiunea Praid este locul ideal de cazare.

În zona de vest al judeţului Harghita, la 36 km de Odorheiu Secuiesc şi la 9 km de Sovata, la Praid, în imediata apropiere a intersecţiei drumului spre Bucin Vă aşteaptă cu drag Pensiunea Praid categoria 3 stele. Pensiunea modernizată, se ridică la nivelul cerinţelor actuale.

Curtea spațioasă pune la dispoziția oaspeților parcare privată, loc de joacă amenajat pentru copii, grătar și foișor, locuri de servit masa în aer liber pe malul lacului.

Poziţia centrală a pensiunii face posibilă ca toate locurile de interes general sau de interes medical să fie uşor accesibile.

vedere

Intrarea în Salina Praid, cu renume european datorită efectelor benefice curative şi posibilităţile de recreere, este doar la 400 de metri iar cel mai mare ștrand cu apă sărată din Romania la 600 de metri. Astfel oaspeţilor, care vin aici pentru tratarea afecţiunilor respiratorii, Pensiunea Praid este locul ideal de cazare.

Deşi, în primul rând le stăm la dispoziţia celor care vin la tratament, îi asteptăm cu drag şi pe cei care vin să se recreeze. Pensiunea Praid vă asigură odihnă sănătoasă, sigură şi plăcută, oferind posibilități de recreere, ca sauna, jacuzzi, masaj, sală de fitness.

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Încălzire centrală; Sala fitness; Jacuzzi.

Camerele conf. si lux dispun de aceleaşi dotări, diferenţa constă în faptul ca cele de categoria conf. sunt situate la etajul II.

În cazul camerelor double pentru paturi suplimentare se plăteşte 50 % din preţurile afişate, respectiv în cazul apartamentelor 80 %.

Gratuităţi şi discount - uri :

  • Intre 1-3 nopţi tariful include cate o sedinta de jakuzzi, fitness si o sedinta de sauna la minin.4 persoane, spatii de joaca pentru copii, pavilioane pentru grătar, parcare auto proprie.
  • În cazul familiilor cu 4 membri cazarea persoanei a 4-a este gratuită.
  • Gratuităţi pentru copii : până la vârsta de 3 ani cazarea este gratuită, între vârstele de 3 - 10 ani copii beneficiază de o reducere de 50 %.
  • Tarifele camerelor includ TVA. Nu includ taxa turistică , calculată pe persoană doar pentru prima zi de şedere, valoarea acestuia fiind de 3 % al tarifului net la cazare.
  • Pensiunea oferă servicii suplimentare , sauna 10ron/pers/ora, masaj , cabinet medical, sală de conferinţă. Se poate solicita contracost si mic dejun la pretul de 20 ron/pers.
Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Praid"
Atracții
  • Salina Praid
  • Ștrand Praid
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
Evenimente
  • Festivalul Sarmalelor Praid
Promovează unitatea "Pensiunea Praid"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Praid"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Praid

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?