Cazare în Pensiunea Recidency - Oradea

Oferta cazare în Pensiunea Recidency  ✿✿✿ - Oradea

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Pensiunea Recidency, situată în Oradea, vă aşteaptă într-o ambianţă caldă şi primitoare în cele 10 camere duble şi 4 apartamente.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Recidency
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Recidency
28 (13 camere, 13 băi)
după ora 15
înainte de ora 12
nu
da · contra cost
interzis
română, engleză
Pensiunea Recidency oferă:
Cameră pentru 2 persoane cu pat matrimonial
pentru 2 persoane, 1 noapte
Dotări și servicii

Pensiunea Recidency, situată în Oradea, vă aşteaptă într-o ambianţă caldă şi primitoare în cele 10 camere duble şi 4 apartamente.

Parcare
  • Parcare
Servicii
  • Internet / WiFi - gratuit
  • Încălzire - gratuit
Descriere

Pensiunea Recidency, situată în Oradea, vă aşteaptă într-o ambianţă caldă şi primitoare în cele 10 camere duble şi 4 apartamente. Fiecare cameră, cu ferestre mari, este dotată cu baie proprie, televizor şi acces gratuit la internet. Băile sunt prevăzute cu cabine de duș spaţioaseși articole de toaletă. Apartamentele dispun de un dormitor, un living spaţios dotat cu frigider-congelator, cuptor microunde şi chiuvetă. Locaţia noastră dispune şi de o parcare închisă şi supravegheată 24h din 24. De asemenea, clienţii fumători au la dispoziţie un spaţiu la fiecare nivel. La 2 minute de mers pe jos există restaurant, pizzerii şi un magazin non-stop. Aeroportul Internațional Oradea se află la 4,6 km, iar Băile Felix la 10 km. Recepţia este permanentă, aşadar sunteţi bine veniţi la orice oră. Sunt acceptate animalele de companie.

Pensiunea Recidency este situată în centru oraşului Oradea, într-o zonă liniştită, la doar 8 minute de mers pe jos de Primăria Oradea şi Palatul Vulturul Negru, iar la doar 5 minute de mers cu maşina se poate ajunge la Aquapark Nymphaea. Datorită poziţiei centrale se poate ajunge cu uşurinţă la Cetatea Oradea, Grădina Zoologică, Muzeul Ţării Crişurilor, Teatrul Regina Maria, Universitatea Oradea sau Lotus Center pentru cumpărături şi alte distracţii. De asemenea, oaspeţii noştri se pot relaxa vizionând un film, jucând biliard, bowling sau tenis de masă la cel mai apropiat centru comercial, situat la 5 minute de mers cu mașina. Zona centrală este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de afaceri, shopping, gastronomie, distracţii și plimbări în oraș.

Promovează unitatea "Pensiunea Recidency"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Recidency"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Recidency

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.