Cazare în Pensiunea Soare-n Maramureș - Budești

Oferta cazare în Pensiunea Soare-n Maramureș  ✿✿✿✿ - Budești

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

E o stare și în același timp o sursă - de bine, de autenticitate, de contopire a omului cu natura, un izvor de inspirație și revigorare spirituală.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Soare-n Maramureș
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Soare-n Maramureș
pensiune
28 (8 camere, 8 băi)
după ora 15
înainte de ora 12
nu
interzis
română, engleză, italiană
50% avans, achitabil pentru proprietar în 3 zile lucrătoare după confirmarea rezervării!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

E o stare și în același timp o sursă - de bine, de autenticitate, de contopire a omului cu natura, un izvor de inspirație și revigorare spirituală.

Exterior
 • Teren de joacă
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Wellness
 • Piscină
 • Jacuzzi - gratuit
 • Ciubăr - contra cost
Servicii
 • Masă
 • Internet / WiFi - gratuit
 • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Viziunea Noastră

Viziunea acestui proiect este de a imbina modernismul cu traditia. Prin urmare, va asteptam sa experimentati o bucatarie pe care noi o consideram fina dar si traditionala de ale locului cu alte facilitati de care veti dispune, astfel se va crea un echilibru armonios intre trecut si prezent, iar impactul va fi deosebit. Din punctul de vedere al modernismului dispunem de o terasa vie si foarte frumoasa, piscina exterioara, bucatarie externa echipata corespunzator, un restaurant de interior intim si cochet, in care predomina lemnul. Toate lucrarile au fost facute de satenii locului si au fost adaptate la vremurile de azi din multe puncte de vedere.

Din perspectiva traditiei va informam si ”avertizam” totodata ca, in momentul in care veti pasi pe usa noastra, veti fi primiti ca la Maramures, de morosenii nostri. Astfel tinem foarte mult la acest spirit traditional, simplist si foarte deschis spre fiecare oaspete. Apreciem felul lor de a fi si cultura locului, astfel am pus bazele impreuna in acest proiect, respectiv satenii cu vremurile de azi. Prin aceasta combinatie va asteptam la ciubarul nostru cu apa sarata cu cea mai mare concentratie din Romania, incalzit cu lemne, dar si la Jacuzzi, in care doriti sa va relaxati in continuare dupa terapia cu apa sarata.

Locul de joaca pentru copii este construit de satenii locului care la randul lor au pus suflet ca si cum l-are fi gandit pentru copiii lor. Bucataria exterioara imbina gratarul traditional cu terasa usor modernizata si adaptata la nivelul de lux al zilei de azi. Meniul nostru este variat, contine si mancare bio, siropuri si dulceturi naturale si cate si cate alte produse dintr-o bucatarie traditionala. Cu siguranta mancarea noastra nu e servita cu atata grasime si ulei ca pe vremuri, dar va asiguram de gustul si aroma mancarii care vor trezi in voi fie experiente culinare noi, fie vechi de pe vremea cand erati copii.

De la an la an acest proiect va oferi din ce in ce mai multe facilitati pentru corp, dar si pentru minte. Activitatile si drumetiile ne reprezinta, pentru ca oricat de mult ne-ar placea sa stam la soare sau langa foc, ne place foarte mult sa facem plimbari sanatoase, sa gatim mancarea la foc, ca apoi sa mancam cu mana. Mai multe veti vedea la fata locului cat si pe restul site-ului.

Asa ca, precum zic satenii nostri: Laudam pă Iisus si Doamne ajuta la toata lumea!

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Soare-n Maramureș"
Atracții
 • Mănăstirea Bârsana
  - 14 km
 • Lacul Albastru
  - 18 km
 • Cimitirul Vesel
  - 33 km
 • Mănăstirea Rohia
  - 35 km
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
Evenimente
 • Festivalul Castanelor Baia Mare
  - 27 km
Promovează unitatea "Pensiunea Soare-n Maramureș"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Soare-n Maramureș"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Soare-n Maramureș

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?