Pârtie de Schi Stâna de Vale


Pârtie de Schi Stâna de Vale

Pârtie de Schi Stâna de Vale
Stâna de Vale este o oază de liniște și tratament, situată în inima Ardealului, în creierul munților Apuseni, la peste 1.000 de metri altitudine. Este un loc renumit în primul rând pentru apele oligominerale și feruginoase, bioclimatul tonic caracterizat prin presiune atmosferică scăzută, radiatia solara intensa si ionizarea crescută a aerului. Mai mult de atât, asezarea geografică a stațiunii Stâna de Vale oferă o serie de peisaje extraordinare și numeroase obiective turistice naturale. Stâna de Vale este una dintre cele mai vechi stațiuni montane din România.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Popasul Urșilor
Pensiunea Popasul Urșilor  ★★★ Chișcău, str. Principală, nr. 81C
32 evaluari

56 locuri 16 camere 16 băi Pensiunea noastră este amplasată într-o locație de vis chiar la urcarea în Peștera Urșilor înconjurată de priveliștea muntelui.

Rustic House
Rustic House  ✿✿ Stâna de Vale, str. Valea Iadului, nr. 15
77 evaluari

28 locuri 10 camere 8 băi Cazare verificată
Pensiunea Rustic House este compusa din 2 cabane si un apartament. Este situata pe Valea Iadului la 15 km de Stana de Vale si la 4 km de lacul Lesu.

Pensiunea Popas
Pensiunea Popas  ★★ Padiş (Padiș), str. Principala, nr. 8
18 evaluari

44 locuri 14 camere 14 băi Popasul Turistic Padiș este alcătuit dintr-o cabană tip pensiune cu 4 camere cu băi proprii, restaurant de 50 de locuri și 10 căsuțe de vacanță.

Cabana Boga
3 evaluari

20 locuri 6 camere 3 băi Cabana Boga este un punct de plecare excelent pentru tururi de drumeție prin atracțiile din zonă. Pârâul de munte curge la capătul curții.

Pensiunea Dorel Codoban
Pensiunea Dorel Codoban  ★★★ Roșia, str. sat Lazuri, nr. 95A
3 evaluari

18 locuri 7 camere 7 băi Pensiunea Dorel Codoban este situată în comuna Roșia, județul Bihor, într-o zonă de dealuri calcaroase, ideală pentru relaxare și drumeții.

Pensiunea Piatra Grăitoare
6 evaluari

16 locuri 8 camere 9 băi Cazare verificată
Pensiunea Piatra Grăitoare este situată în satul de vacanță Vârtop, la o altitudine de 1150 metri. Accesul se face din DN75.

Cabana Siesta
Cabana Siesta Remeți, str. Valea Iadului, nr. 108
15 evaluari

15 locuri 5 camere 2 băi Cabană confortabilă, recent actualizată de familie vă așteaptă să vă bucurați de o vacanță minunată.