Pârtie de Schi Văliug


Pârtie de Schi Văliug

Pârtie de Schi Văliug
Partia Valiug (Casa baraj) se găsește în apropierea barajului de acumulare de la Gozna (denumit și Văliug), la poalele munților Semenic.
Partia Valiug face parte din complexul turistic al stațiunii Văliug – Crivaia, aceasta fiind a doua bază turistică ca importanţă şi mărime din Munţii Semenic.
Este o pârtie de doar 800m dar bine întreținută și cu acces ușor. Se pretează foarte bine pentru începători sau pentru o ieșire în natură de câteva ore sau o zi.
Acces: dinspre Reșita (28km) trebuie să luați drumul județean DJ752 spre satul Cuptoare și apoi Văliug.
Unităti de cazare in apropiere
Pensiunea Club Castel
Pensiunea Club Castel  ✿✿✿ Reșița, str. Tarnovei, nr. 36
30 evaluari

48 locuri 24 camere 24 băi Pensiunea Club Castel Resita este situată într-o zonă liniștită unde vă veți bucura de multă liniște și relaxare. La 3 km de centrul orașului.

Pensiunea Sara
14 evaluari

Cazare verificată
În inima munților bănățeni, în decembrie 2010 a avut loc inaugurarea Pensiunii Sara, o modernă facilitate de cazare și agrement din Stațiunea Crivaia.

Casa de oaspeți Green House
Casa de oaspeți Green House Giurgiova, str. Principala
- evaluari

Casa se află în satul Giurgiova. Are o grădină foarte mare cu balansoar de lemn și hamace în copaci. Camera are patru locuri. Sunt două paturi duble.

Pensiunea Simina
Pensiunea Simina  ★★★ Caransebeș, str. DN/6 km, nr. 458
5 evaluari

6 locuri 3 camere 3 băi Pensiunea se află la ieșirea din Caransebeș spre Lugoj, pe partea dreaptă a drumului la aproximativ 150 m de centura orașului.