Băile Borsec


Băile Borsec

Băile Borsec
„Loc mai frumos și mai deosebit ca Borsecul și împrejurimile, abia dacă mai poți visa: unde atotștiutoarea natură a avut dorința să cuprindă într-o grădină fermecată, bunăvoința dumnezeiască prin fapte și proprietăți benefice și frumoase atât pentru ochi cât și pentru corp și suflet” a scris Contele Orbán Balázs despre Borsec.

Borsecul se situează în depresiunea cu același nume, în N–E județului Harghita, la o altitudine cuprinsă între 850-930 m, la interferența munților Giurgeului, Bistriței și Călimani.
Microclimatul deosebit cu variații mici de temperatură și aer de o puritate deosebită, bogată în ozon, cu o floră și faună subalpină variată, au contribuit ca depresiunea să devină una dintre cele mai agreate și căutate destinații din România, fie în băile cu apă minerală, fie pe pârtia de schi. Apa minerală și microclimatul au contribuit la dezvoltarea turismului balnear.
Unităti de cazare in apropiere
Casa de oaspeți Benkes
Casa de oaspeți Benkes Lăzarea, str. Bethlen Gabor, nr. 755
7 evaluari

12 locuri 5 camere 3 băi Situată într-un mediu de pădure, pensiunea noastră oferă camere confortabile și arome tradiționale ardelene pentru oaspeții care doresc să se relaxeze

Apartament Király
Apartament Király Gheorgheni, str. Cartierul Florilor, nr. 16
12 evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Apartamentul Király se află în centrul localității Gheorgheni, în zonă liniștită oferă cazare pentru 4 persoane.

Casa de oaspeți Emilia
Casa de oaspeți Emilia Ciumani, str. Szentmiklósi, nr. 175
31 evaluari

13 locuri 6 camere 2 băi Pensiunea Emilia este situată într-un mediu liniștit, la poalele Dealului de Sud, în Ciumani.