Lacul Aluniș Sovata


Lacul Aluniș Sovata

Lacul Aluniș Sovata
Lacul Aluniş este fratele geamăn a Lacului Ursu, care se ascunde într-o dolină pitorească, spre vest, la 60 m de lacul Ursu. S-a format datorită apei care se scurge din Lacul Ursu. Are o suprafaţă de de 3670 mp, adâncimea maximă este de 7,4 m. Nu are caracter helioterm. Apa lacului este rece, doar vara este plăcută, potrivită pentru baie. Lacul se deschide devreme la începutul sezonului de vară şi este asaltat de turişti.
Lacul Aluniş este unul dintre cele mai frecventate ştranduri din Sovata, după Lacul Ursu.
Unităti de cazare in apropiere
Cabana Nagy Lak I.
8 evaluari

8 locuri 4 camere 5 băi In primavara anului 2007 am reconstruit cladirea principala de la complexul turistic Nagy Lak I (construita in anul 1993).

Pensiunea Conacul Molnos
Pensiunea Conacul Molnos  ★★★★ Corund, str. Principala, nr. 760
58 evaluari

12 locuri 6 camere 6 băi Conacul mobilat în stil aristocrat, cu living și chill out zone spațios, sauna și jacuzzi cu apa sărată acomodează doar adulți.

Casa Székely
Casa Székely  ✿✿✿ Praid, str. Bánya, nr. 68
43 evaluari

6 locuri 2 camere 2 băi Dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru a vă relaxa,ati găsit!. Casa Székely este situată într-o zonă liniștită, verde dar aproape de tot.

Casa de oaspeți Bükkfői
3 evaluari

8 locuri 3 camere 1 băi Casa noastră de oaspeți este liniștită și se află aproape de drumul principal, în Bucin. Aici vă puteți relaxa departe de zgomotul orașului.

Pensiunea Biz
Pensiunea Biz  ✿✿✿ Corund, str. Principala, nr. 1488
57 evaluari

46 locuri 16 camere 16 băi O pensiune cu atmosferă familială, așteaptă oaspeții săi cu cazare de înaltă calitate.

Pensiunea Eden
Pensiunea Eden  ✿✿✿ Praid, str. Nagyfiak, nr. 486
127 evaluari

23 locuri 6 camere 6 băi Pensiunea situată în Praid, la 5 minute de la centrul comunei Praid. Locație cunoscută de mina de sare și baia sărată.

Pensiunea Foenix
127 evaluari

24 locuri 8 camere 8 băi Pensiunea noastră se află lângă drumul DN 13B pe un teren de 2000 m2 cu parcare in fata casei şi grădină mare in spate.

Cabana Pal
Cabana Pal  ✿✿✿✿ Borzont, str. Borzontfõi
33 evaluari

10 locuri 3 camere 1 băi Casa cheie la poalele dealului Bucsin este situată într-un cadru forestier minunat, unde vă puteți relaxa în timpul iernii și vară.