Ştrandul termal Perla Vlăhiţei


Ştrandul termal Perla Vlăhiţei

Ştrand Termal Perla Vlăhiţei
Ştrandul termal Perla Vlăhiţei se află la 2 km distanţă est de Vlăhiţa, lângă pârâul Vârghiş. Este rezultatul forajului geologic din anul 1975 şi muncii colective ai populaţiei din zonă. Lucrările de construcţie au fost terminate în anul 1976 şi tot atunci ştrandul a fost dat în folosinţă.

Temperatura apei ştrandului este de 25°C, conţinutul mineral are valoarea atenuată, iar debitul este de 25 l/s. Sunt două piscine la dispoziţia oaspeţilor, una mai mică de 10x5 şi una mai mare de 10x25metrii. Staţiunea nu numai vara, ci şi în tot cursul anului aşteaptă oaspeţii. La ştrand există mai multe posibilităţi de divertisment. Pe terasele restaurantelor care funcţionează în interiorul campingului, musafirii noştri se pot răcorii şi pot juca. Există locuri potrivite şi pentru jocurile cu mingea.

Pentru cazarea turiştilor s-au construit căsuţe, în acelaşi timp au pus la dispoziţia oaspeţilor spaţiu pentru corturi pe suprafaţa campingului.

Unităti de cazare in apropiere

Casa de vacanță Tea

Casa de vacanță Tea  ✿✿ Drăușeni, str. Principală, nr. 184

1 evaluare

10 locuri 3 camere 3 băi Casă de vacanță în județul Brașov, Drăușeni. Aproape de multe atracții turistice. Se poate comanda și mâncare la cerere.

65 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Cabana Ursului

Cabana Ursului  ★ Bățanii Mici, str. Bodvaj Völgye, nr. 1

- evaluari

0 locuri 0 camere 0 băi Cabana Ursului este în județul Covasna, 8 km de la Bățanii Mici, 18 de la orașul Baraolt, 70 de km de la Municipiul Brașov.

225 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Anna
20 evaluari

14 locuri 6 camere 5 băi Pensiune situată la Bixad, 4km distanță de Băile Tușnad, între orașele Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe.

45 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Kormos Residence

Kormos Residence Brăduț

- evaluari

15 locuri 7 camere 5 băi Cabana de vânătoare Cormoș a fost construită în anul 1984 sub supravegherea cuplului Ceaușescu care a ales personal împrejurimile pitorești.

175 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Cabana Kuvaszó

Cabana Kuvaszó Filia, str. Kuvaszó, nr. 424/D

10 evaluari

8 locuri 3 camere 1 băi Cabana Kuvaszó se situează la 7 km nord de Filia, la poalele munților Harghitei.

200 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Cabana Nagy Lak II.

Cabana Nagy Lak II.  ✿✿ Barajul Zetea, nr. 131

19 evaluari

9 locuri 4 camere 4 băi In cele trei cladiri (cladire principala + 2 casute) putem caza 9 + (2) persoane.

207 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Hotel Târnava

Hotel Târnava  ★★★ Odorheiu Secuiesc, str. Városháza tér, nr. 16

36 evaluari

145 locuri 73 camere 73 băi Apelaţi cu încredere la personalul vorbitor de limbi străine al recepţiei cu servici de 24 de ore. Vă aşteptăm!

Cabana Nagy Lak I.
8 evaluari

8 locuri 4 camere 5 băi In primavara anului 2007 am reconstruit cladirea principala de la complexul turistic Nagy Lak I (construita in anul 1993).

207 Lei /pers/noapte VEZI DETALII