Ștrandul cu Valuri Băile 1 Mai


Ștrandul cu Valuri Băile 1 Mai

Ștrandul cu Valuri Băile 1 Mai
Strandul cu Valuri atrage turistii ca un magnet, fiindca aici in statiunea "Baile 1 Mai "se afla cel mai vechi strand cu valuri din tara. Ingineri austrieci, au construit motorul, care si acum, porneste la sunetul clopotelului, trimitand valuri pe "marea bihoreana". Strandul cu valuri, este un strand termal cu o temperatura a apei de 26 de grade, este situat intr-o zona frumoasa cu multa verdeata, la marginea padurii si speram sa reusim sa va descriem in imagini aceasta zona de agrement a statiunii noastre. Strandul dispune de o suprafata mare si poate gazdui aproximativ 600 de locuri de plaja. In interiorul strandului puteti gasi 2 forme de cazare si 3 terase bine aprovizionate cu un bogat sortiment de mancaruri, minuturi, bauturi racoritoare si alcoolice reci.
Unităti de cazare in apropiere
Vili Apartments
Vili Apartments  ★★★ Oradea, str. Iosif Vulcan, nr. 2
2 evaluari

3 locuri 2 camere 1 băi Vili Apartment vă oferă cazare în regim hotelier în inima orașului Oradea, la 0 km, cu o panoramă exclusivă spre centrul istoric.

Vile Verdi
Vile Verdi  ✿✿✿ Băile Felix, Calea Beiusului, nr. 18 C
2 evaluari

58 locuri 26 camere 26 băi Complexul Turistic Verdi este situat la intrare în stațiunea Băile Felix și vă pune la dispoziție restaurantul și piscina cu apă termală.