Ștrandul Termal Venus Băile 1 Mai


Ștrandul Termal Venus Băile 1 Mai

Ștrandul Termal Venus Băile 1 Mai
Strandul Venus din Baile 1 Mai – amplasat la intrarea in statiune (cum se vine dinspre Oradea, Sanmartin) este cel mai mare strand termal din aceasta statiune.
Din punct de vedere al numarului de bazine este destul de “atractiv”.
Sunt 8 bazine cu apa termala, grupate unul langa altul, iar in mijloc au o terasa. Mai sunt 2 bazine mici rotunde pentru copii, unde apa este maxim 0, 5 m. De asemenea este un bazin mai mare, trapezoidal, unde adancimea apei creste pana la aprox 2, 5 m, este si un bazin rotund cu trambuline si adancime de aprox. 4 m. Aici sunt 2 trambuline laterale mai mici si inca 2 trambuline mai inalte, se urca pe o scara de fier, cea mai mare trambulina fiind la 5 m (vezi pozele).
Este si un bazin olimpic in spate, dar acesta este inchis complet, zona este degradata si “sigilata” cu banda (ca in filme – “police line, do not cross”).
Unităti de cazare in apropiere
Vili Apartments
Vili Apartments  ★★★ Oradea, str. Iosif Vulcan, nr. 2
2 evaluari

3 locuri 2 camere 1 băi Vili Apartment vă oferă cazare în regim hotelier în inima orașului Oradea, la 0 km, cu o panoramă exclusivă spre centrul istoric.

Vile Verdi
Vile Verdi  ✿✿✿ Băile Felix, Calea Beiusului, nr. 18 C
2 evaluari

58 locuri 26 camere 26 băi Complexul Turistic Verdi este situat la intrare în stațiunea Băile Felix și vă pune la dispoziție restaurantul și piscina cu apă termală.