Cazare în Cabana Rustică - Stoenești

Oferta cazare în Cabana Rustică - Stoenești

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Un loc rustic în natură în drumul către șoseaua Transalpina sau orașul meșterilor olari Horezu și nu în ultimul rând stațiunile balneoclimaterice.

Evaluări de la oaspeții cazați in Cabana Rustică
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Cabana Rustică
casă de vacanță
6 (2 camere, 2 băi)
după ora 14
înainte de ora 10:30
nu
nu
interzis
română, engleză
Avans prețul unei nopți, achitabil pentru proprietar în 2 zile lucrătoare după confirmarea rezervării prin transfer bancar!
Diferența rămasă se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

Un loc rustic în natură în drumul către șoseaua Transalpina sau orașul meșterilor olari Horezu și nu în ultimul rând stațiunile balneoclimaterice.

Exterior
 • Grătar - gratuit
 • Teren de joacă
 • Grădină / Curte / Zonă verde
Parcare
 • Parcare
Wellness
 • Piscină
 • Ciubăr - gratuit
Servicii
 • Pătuț - 25 lei
 • Încălzire - gratuit
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

Casa de vacanta este localizata intr-un decor de vis,la 25km de Rm.Valcea pe traseul Horezu- Tg.Jiu in drumul spre soseaua Transalpina.Din prispa veti putea sa admirati privelisti superbe.

Zi si noapte va veti putea relaxa intr-un mediu natural linistit si curat.Cel mai apropiat supermarket se afla la 600 m distanta.dar se pot achizitiona din zona o gama variate de produse bio de la fermieri,.Alte facilitati:-peco 1000 m -resturant 1200m Locatia noastra se poate folosi ca punct de plecare, sau ca punct de odihna intermediar in vacanta dumneavoastra spre deosebita Transalpinia si multele statiuni balneoclimaterice din Jud.Valcea.-Baile Govora 5km -Baile Olanesti 12 km -Baile Ocnele Mari 6 km (unde se poate vizita Salina Ocnele Mari si strandul natural cu apa sarata) -Statiunea Calimanesti-Caciulata si Valea Oltului Punct de plecare spre muntii din zona si pesterile Polovraci,Liliecilor,Muierii etc, precum si Cheile Oltetului si Bistritei.

Tot in zona este cea mai mare densitate de Manastiri din tara dupa Nordul Moldovei.din care amintim Manastirea dintr-un lemn.Bistrita ,Hurez,Polovraci, si nu in ultimul rand la 22km se gaseste Orasul Horezu cu ai sai mesteri olari. Masinile se pot parca in siguranta in curte,dispunem de spatiu suficient .

In timpul zilelor calduroase piscina va sta la dispozitie,precum si un dus in natura.

Va steptam din aprilie si pana in octombrie oricand iar in restul perioadei cu o rezervare prealabila mai mare deoarece casa trebuie incalzita mai multe zile.

Cazarea se face la cheie,daca un grup sau o pereche face rezervare restul casei NU se mai inchiriaza pentru intimitatea dv.

Va asteptam!

Facilități: Grădină sau zona verde; Parcare privată; Bucătărie complet echipată; TV în camere sau în hol; DVD playere în camere sau în saloanele; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Piscină; Aer condiționat; Încălzire centrală; Foșior; Grătar.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Cabana Rustică"
Atracții
 • Cheile Bistriţei-Vâlcea
  - 12 km
 • Culele de la Măldărești
  - 13 km
 • Mănăstirea Horzeu
  - 13 km
 • Mănăstirea Frăsinei
  - 14 km
 • Mănăstirea Cozia
  - 20 km
 • Cascada Lotrișor
  - 21 km
 • Cheile Oltețului
  - 30 km
Stațiuni şi Băi
Evenimente
 • Crosul Muntelui Cozia Călimănești
  - 18 km
Promovează unitatea "Cabana Rustică"
Eşti deţinătorul unităţii "Cabana Rustică"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Cabana Rustică

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?