Cazare în Pensiunea Székely Kapu - Mugeni

Oferta cazare în Pensiunea Székely Kapu  ✿✿ - Mugeni

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

In inima Transilvaniei vă invităm, într-un mic sat secuiesc, Mugeni pentru a descoperi trecutul și viitorul în aceleasi timp.

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Székely Kapu
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Detalii despre Pensiunea Székely Kapu
pensiune
18 (9 camere, 5 băi)
da
maghiară, română, engleză, franceză
Rezervare fără avans!
Nu este necesară nici plata în avans, nici card de credit, astfel rezervarea poate fi anulată oricând!
Suma se achită la fața locului la proprietar.
Dotări și servicii

In inima Transilvaniei vă invităm, într-un mic sat secuiesc, Mugeni pentru a descoperi trecutul și viitorul în aceleasi timp.

Parcare
 • Parcare
Servicii
 • Masă
TravelMinit.ro
Cum as putea sa fac o rezervare direct de la proprietar?
Prin Travelminit.ro
- Cel mai bun preț garantat!
- Fără taxă de rezervare!
Intra acum
Descriere

In inima Transilvaniei va invitam, intr-un mic sat secuiesc, Mugeni pentru a descoperi trecutul si viitorul in aceleasi timp. Pentru a cunaste biserici si sfinti monumentali din sec. al XII-XIII-lea. Pentru a incerca cazarea intr-un hambar de o suta de ani, recent renovat sau pensiunea cu atmosfera sa de „vremuri vechi” si a gusta mancarile de neuitat al doamnei Irina.

Intr-o curte de castie taraneasca va asteptam cu drag!

Doamna Irina si fiica, Eva

Ardealul este in mod incontestabil unul din locurile cele mai frumoase din lume – pentru noi nu numai cel mai frumos dar si cel mai de pret loc. Tinutul e bogat atat in frumuseti naturale cat si in locuri istorice comemorative.

Pensiunea noastra se afla in centrul Transilvaniei la 9 km de Odorheiu-Secuiesc in comuna Mugeni. Aceasta comuna se intinde pe cele doua maluri ale raului Tarnava Mare, in apropierea renumitului camp de la Lutita. Prima atestare scrisa a localitatii dateaza din 1333, cu numele de Bugus. Localnicii sunt descendenti ai secuilor graniceri, apartinand grupului „Telegd” din secolul a XII- lea. Numele comunei este cunoscut mai ales datorita bisericii cu elemente gotice din secolul al XIII- lea, acesta fiind si una dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice din Zona Odorhei.

Biserica este celebra si pentru fragmentele de fresce din secolele XIII- XIV, reprezentand legenda Sfantului Ladislau, cat si pentru tavanul cu casete vopsite si o inscriptie cu litere runice.

Deoarece comuna se afla intr-un loc de rascruce, poate servi ca punct de plecare pentru excursii, circuite in zona.

Pensiunea „Poarta Secuiasca”, asteapta oaspetii intr-o ambianta familiala in mediul rural. Aceasta pensiune, construita in stil rustic si-a primit numele dupa poarta secuiasca mangnifica construita in 1819, pastrata in forma sa autentica de 190 de ani.

Si astazi se poate citi inscriptia semnificativa „HONEST PATEM- A.D. MDCCCXIX”/ Deschis pentru Onestitate- Anul Domnului 1819.

Curtea larga a pensiunii, cu pomii sai fructiferi cu gradina de flori, este locul preferat al vizitatorilor, si in acelasi timp un loc ideal pentru camping. Pensiunea dispune de un apartament separat (trei camere baie si bucatarie), si alte sase camere separate, fiecare cu toaleta si dus. Bucataria amenajata si spatioasa, sala de mese pot fi folosite pentru diferite manifestari culturale si serate.

La fel si hambarul/granarul este locul preferat pentru batute (dans popular cu o melodie specifica dupa care se executa acest dans) si un loc ideal pentru nunti cu caracter traditional.

Ii asteptam cu drag, pe toti oaspetii!

Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; Schimb de prosoape și lenjerie de pat; Încălzire centrală; Teren de baschet; Grătar.

Verifica disponibilitate
Atracții și evenimente în apropierea unității "Pensiunea Székely Kapu"
Atracții
 • Cetatea Rupea
  - 24 km
 • Biserica fortificată de la Viscri
  - 25 km
 • Vulcanul Racoș
  - 29 km
 • Castelul Sükösd-Bethlen
  - 30 km
 • Coloanele de bazalt de la Racoș
  - 30 km
 • Cetatea Sighișoara
  - 33 km
 • Ștrand Praid
  - 34 km
 • Salina Praid
  - 34 km
 • Harghita Mădăraș
  - 34 km
 • Parc Aventură Balu
  - 35 km
Stațiuni şi Băi
Pârtii de schi
Evenimente
 • Festivalul Sighișoara Medievală
  - 33 km
 • Festivalul de Blues Sighișoara
  - 33 km
 • Festivalul Sarmalelor Praid
  - 34 km
Promovează unitatea "Pensiunea Székely Kapu"
Eşti deţinătorul unităţii "Pensiunea Székely Kapu"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Pensiunea Székely Kapu

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?