Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Hotel President
Hotel President  ★★★ Timișoara, str. Dinu Lipatti, nr. 25
94 evaluari

40 locuri 18 camere 18 băi Cazare verificată
Modernul Hotel President se află la 15 minute de mers pe jos de centrul istoric şi comercial al oraşului Timişoara, într-o zonă rezidenţială elegantă.

Hotel Excelsior
Hotel Excelsior  ★★★★ Timișoara, str. Romulus, nr. 36
19 evaluari

60 locuri 30 camere 30 băi Hotel Excelsior este situat in zona Ambasadelor si Consulatelor din Timisoara, la numai 15 minute de mers pe jos de Centrul Vechi.

Euro Hotel
Euro Hotel  ★★★ Timișoara, str. Mehadia, nr. 5
7 evaluari

94 locuri 47 camere 47 băi Cazare verificată
Situat convenabil la 2 km de centrul Timişoarei şi la 5 km de Gara de Nord.

Hotel Ambassador
Hotel Ambassador  ★★★ Timișoara, str. Mangalia, nr. 3
3 evaluari

60 locuri 30 camere 30 băi Hotelul Ambassador se face remarcat prin stilul elegant și cochet ce încântă ochiul turistului care îi trece pragul.

Hotel Arta
Hotel Arta  ★★★ Timișoara, Calea Lugojului, nr. 30
14 evaluari

76 locuri 46 camere 46 băi Rafinament, eleganţă şi confort, acestea sunt cele trei cuvinte care descriu, pe scurt, Arta Hotel, deja un nume cu tradiţie în Timişoara.

Hotel Pacific
Hotel Pacific  ★★★ Timișoara, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 8
3 evaluari

70 locuri 21 camere 21 băi Este plăcerea noastră să vă anunțăm că vă puteți bucura de o ședere aproape de centrul orașului Timișoara si in drumul de la aeroport spre centru.

Hotel Angellis
Hotel Angellis  ★★★★ Timișoara, str. Divizia Cavalerie 9, nr. 21
13 evaluari

100 locuri 50 camere 50 băi Construit în 2009, acest hotel de lux este o oază de relaxare şi agrement pentru călătorii de afaceri, oferind decor elegant și o atmosferă minunată.

Hotel Vandia
Hotel Vandia  ★★★ Timișoara, str. TURDA, nr. 28
7 evaluari

30 locuri 15 camere 15 băi Cazare accesibila , aproape de aeroport - Doar la Vandia - Hotelul care iti va indeplini toate dorintele. Situat la doar doi kilometri de Aeroport.