Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Hostel Freeborn
Hostel Freeborn  ★ Timișoara, str. Patriarh Miron Cristea, nr. 3
5 evaluari

28 locuri 6 camere 6 băi Situat la 2 minute de Piata Operei, si 5 minute de Piata Unirii, acest hostel este perfect pentru cei care vor sa fie aproape de centru.

OldTown Hostel
OldTown Hostel Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr. 4
- evaluari

26 locuri 5 camere 4 băi Old Town Hostel este amplasat în Timișoara, la 700 de metri de Catedrala Sf. George, cu vedere la oraș.

Hostel Posticum
Hostel Posticum  ★★★ Oradea, str. Teiului, nr. 26
104 evaluari

32 locuri 10 camere 10 băi Cazare verificată
Posticum Host beneficiază de o locație liniștită, într-o zonă verde, la 1 km de centrul orașului și Cetatea Oradea.

Hostel La Osanu
Hostel La Osanu Oradea, sect. BIHOR, str. Roșiorilor, nr. 10
2 evaluari

12 locuri 5 camere 2 băi La Osanu se află la 2,2 km față de cetatea Oradea și oferă bar, terasă, bucătărie și baie comună.

Green Residence
Green Residence  ★ Caransebeș, str. Mihai Eminescu, nr. 23
6 evaluari

28 locuri 10 camere 10 băi Situată în Caransebeș, la 28 km de zona de schi Muntele Mic, Green Residence oferă acces gratuit la WiFi și parcare privată gratuită

Centrul de Tineret
Centrul de Tineret  ★★ Geoagiu, str. Independenței, nr. 7
8 evaluari

69 locuri 10 camere 13 băi Centrul de Tineret Geoagiu poate fi locul ideal pentru excursii, tabere, conferințe, întruniri, cât și excursii familiare.

Centru de Tineret Casa Tóbiás
15 evaluari

33 locuri 9 camere 3 băi Centrul de Tineret „Casa Tobias” din Rimetea, localitate distinsă cu premiul internaţional pentru ocrotirea monumentelor arhitecturale, Europa Nostra.

Internatul Téka
Internatul Téka Gherla, str. Mihai Viteazul, nr. 39
2 evaluari

110 locuri 19 camere 12 băi Internatul poate fi folosit ca spațiu de cazare la sfârșit de săptămână și în timpul vacanțelor școlare.