Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Motel Ioanis
Motel Ioanis  ★★★ Mândruloc, nr. 379
- evaluari

10 locuri 4 camere 4 băi Motel Ioanis este situat pe DN7, la 12 km de Arad, în localitatea Mândruloc. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televizor și frigider.

Motel Al Capone
Motel Al Capone Satu Mare, str. Nicolae Golescu, nr. 41
48 evaluari

17 locuri 7 camere 7 băi Motel Al Capone a fost inaugurat in anul 2012. Acesta este situat în inima oraşului, la o plimbare de 5 minute de Centrul Vechi, într-o clădire bordo.

Motel Prislop
Motel Prislop  ★★★ Silvașu de Sus, nr. 68A
11 evaluari

71 locuri 23 camere 23 băi Camerele de la motel sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privată prevăzută cu duș.

Vip Motel Restaurant
Vip Motel Restaurant  ★★★ Hațeg, str. Nicolae Titulescu, nr. 8
55 evaluari

36 locuri 12 camere 12 băi Vip Motel Restaurant pune la dispoziția dumneavoastră 12 camere duble, dotate cu aer condiționat, minibar, telefon și TV cu led cu acces la cablu.

Motel Cincis
Motel Cincis  ★★★ Teliucu Inferior, str. Lacului
9 evaluari

28 locuri 13 camere 13 băi Această proprietate a fost renovată în 2015, este situată la 8 km de castelul Corvinilor și la 30 km de Mănăstirea Prislop (Arsenie Boca).

Motel Gilău
Motel Gilău  ★★ Gilău, str. Republicii
47 evaluari

118 locuri 53 camere 53 băi Complexul Motel Gilău este un loc liniștit, retras în mijlocul naturii la malul lacului Gilău.