Cazare în Bauer Palazzo - Veneția

Oferta cazare în Bauer Palazzo - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul Bauer se află la numai 2 minute de mers pe jos de piața San Marco din Veneția şi oferă camere spațioase şi elegante cu TV cu ecran plat cu canale...

Evaluări de la oaspeții cazați in Bauer Palazzo
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Bauer Palazzo! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.


Hotelul Bauer se află la numai 2 minute de mers pe jos de piața San Marco din Veneția şi oferă camere spațioase şi elegante cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Proprietatea pune la dispoziţie un restaurant gourmet și o terasă cu vedere la Canal Grande.


Camerele Hotelului Bauer sunt decorate în stil clasic venețian şi au aer condiționat şi minibar. Unele dintre camere oferă balcon și vedere la oraș sau la canal.


Oaspeții pot savura mâncăruri din bucătăria clasică italiană și internațională la restaurantul De Pisis. Cafeneaua Bar Canale oferă în fiecare zi un bufet de mic dejun cu preparate dulci şi sărate, care vara este servit pe terasă.


Oaspeţii pot ajunge în 20 de minute cu vaporetto la parcarea din piaţa Piazzale Roma şi la gara Venezia Santa Lucia. Cea mai apropiată stație de vaporetto este San Marco Vallaresso, situată la 5 minute de mers pe jos de hotel.


Promovează unitatea "Bauer Palazzo"
Eşti deţinătorul unităţii "Bauer Palazzo"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Bauer Palazzo

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?