Cazare în Hilton Molino Stucky Venice - Veneția

Oferta cazare în Hilton Molino Stucky Venice - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hilton Molino Stucky este un hotel unic, amenajat într-o fostă moară de pe țărmul liniștit al Insulei Giudecca.

Evaluări de la oaspeții cazați in Hilton Molino Stucky Venice
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Hilton Molino Stucky este un hotel unic, amenajat într-o fostă moară de pe țărmul liniștit al Insulei Giudecca. Această capodoperă venețiană are o piscină pe acoperiș și un centru spa mare.


Având decor modern și mobilier elegant, camerele și suitele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat, aparat de cafea și baie cu finisaje din marmură. Unele unități de cazare au vedere la oraș şi la canal.


De asemenea, oaspeții au la dispoziție camere Molino Deluxe și suite Molino. Designul modern şi atemporal se potrivește cu trecutul clădirii, iar suitele elegante omagiază orașul Veneția.


Restaurantul Il Molino servește zilnic un mic dejun tip bufet. De asemenea, hotelul are restaurante elegante şi un bar pe acoperiș, cu vedere minunată la Veneția. Aici, oaspeții se pot relaxa cu o băutură sau pot savura preparate tradiționale din regiunea Veneto și din bucătăria italiană.


Centrul de wellness include o saună, o cadă cu hidromasaj și o baie turcească. Hotelul are și un centru de fitness.


Hilton Molino Stucky Venice oferă un serviciu de transfer cu barca, cu ajutorul căruia puteți ajunge în centrul orașului în aproximativ 15 minute.


Promovează unitatea "Hilton Molino Stucky Venice"
Eşti deţinătorul unităţii "Hilton Molino Stucky Venice"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Hilton Molino Stucky Venice

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?