Cazare în Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice - Veneția

Oferta cazare în Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul Radisson Collection, Palazzo Nani Venice este situat în Veneția, la mai puțin de 1 km de Bazilica Frari, și oferă bar, grădină și vedere la...

Evaluări de la oaspeții cazați in Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.


Hotelul Radisson Collection, Palazzo Nani Venice este situat în Veneția, la mai puțin de 1 km de Bazilica Frari, și oferă bar, grădină și vedere la grădină. Printre facilitățile oferite de proprietate se numără un restaurant, recepție cu program non-stop, room service și acces gratuit la internet WiFi. Hotelul are camere de familie.


Fiecare cameră include birou. Camerele de la Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice au baie privată cu bideu și halate de baie, iar unele camere oferă și o zonă de relaxare. De asemenea, camerele au aer condiționat și seif.


Oaspeții de la Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice se pot bucura de un mic dejun continental.


Hotelul oferă acces la o terasă.


Printre punctele de atracție populare din apropiere de Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice se numără Ca' d'Oro, Scuola Grande di San Rocco și Podul Rialto. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Marco Polo Veneția, situat la 7 km de proprietate.


Promovează unitatea "Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice"
Eşti deţinătorul unităţii "Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Radisson Collection Hotel, Palazzo Nani Venice

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?