Cazare în Ca Bonfadini Historic Experience - Veneția

Oferta cazare în Ca Bonfadini Historic Experience - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Ca' Bonfadini se află într-o clădire din secolul al XVI-lea din Veneția și oferă cazare elegantă, un restaurant și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Evaluări de la oaspeții cazați in Ca Bonfadini Historic Experience
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Ca' Bonfadini Historic Experience! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.


Ca' Bonfadini se află într-o clădire din secolul al XVI-lea din Veneția și oferă cazare elegantă, un restaurant și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Gara Veneția Santa Lucia este la 550 de metri de proprietate, iar podul Rialto este la 1,6 km.


Toate camerele au aer condiționat, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are uscător de păr și articole de toaletă. Unele camere includ o zonă de relaxare, iar altele se bucură de vedere la canal.


Micul dejun este un bufet bogat cu produse dulci și sărate, inclusiv produse de patiserie, mezeluri și ouă.


Cazinoul din Veneția se află la 10 minute de mers pe jos de Ca' Bonfadini, iar Piazza San Marco este la 2 km. Aeroportul orașului Veneția poate fi accesat cu mașina din Piazzale Roma în 20 de minute.


Promovează unitatea "Ca Bonfadini Historic Experience"
Eşti deţinătorul unităţii "Ca Bonfadini Historic Experience"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Ca Bonfadini Historic Experience

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?