Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Cazări in localităţile din Romania
Brașov
DETALII
Brașov
București
DETALII
București
Mamaia
DETALII
Mamaia
Cluj-Napoca
DETALII
Cluj-Napoca
Ordoneaza dupa:
Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea La Conac
Pensiunea La Conac  ★★★★ Horezu, str. Olari, nr. 193
8 evaluari

10 locuri 4 camere 4 băi Situat pe o culme de deal în vârful străzii Olari în Horezu, Conacul nostru reprezintă destinația ideală pentru o vacanță minunată!

Hotel Olănești
Hotel Olănești  ★★★ Băile Olănești, str. Băilor, nr. 10
127 evaluari

404 locuri 202 camere 202 băi Hotelul Olănești unitate de cazare, restaurant și bază de tratament, piscină, saună, masaj de relaxare.

Hotel Oxford
Hotel Oxford  ★★★ Mamaia, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 202A
39 evaluari

200 locuri 96 camere 96 băi Hotelul Oxford se află la intrare în Stațiunea Mamaia, în apropierea Mării Negre și este deschis tot timpul anului.

Hotel Opal
Hotel Opal  ★★★ Jupiter, str. Gala Galaction, nr. 14
21 evaluari

464 locuri 233 camere 233 băi Situat la 50 de metri de plaja cu nisip din Cap Aurora, lângă stațiunea Jupiter, hotelul Opal oferă camere cu TV prin cablu și balcon.

Cabana Tamás Lak
Cabana Tamás Lak Harghita-Băi
2 evaluari

8 locuri 4 camere 3 băi Cabana noastră de închiriat este împărțită în două părți separate, cu încălzire centrală, cele două părți fiind mobilate la fel.

Cabană Cseke
Cabană Cseke Praid, str. Noroi, nr. 24
2 evaluari

7 locuri 2 camere 2 băi Casa noastră de oaspeți este situată pe o stradă liniștită în mediul liniștit și natural al localității Parajd.

Hotel Praid
Hotel Praid  ★★ Praid, str. Principală, nr. 1098
57 evaluari

63 locuri 26 camere 27 băi Condiții optime de cazare într-o zonă cu turism balneo-montan si de agrement, tarife accesibile, pachete de tratament in salina.

Pensiunea Éva
6 evaluari

14 locuri 7 camere 3 băi La o distanţă de 4 km de la oraşul Gheorgheni spre Lacu Roşu şi Cheile Bicazului se află o vilă de închiriat.