Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Vila Marliv
Vila Marliv  ★★★ Tășnad, str. Ștefan cel Mare, nr. 105
28 evaluari

46 locuri 23 camere 23 băi Oferim cazare de înaltă calitate, piscină exterioară, piscină interioară cu apă sărată, saună, jacuzi, grătare, o chicinetă, parcare.

Casa Belazur
Casa Belazur Deva, str. CERNEI, nr. 6
5 evaluari

8 locuri 4 camere 4 băi Casa Belazur este situata in zona centrala a municipiului Deva, la 10 minute de centru și la 15 minute de Cetatea Medievala a Devei.

Studio Poarta Schei
Studio Poarta Schei  ★★★ Brașov, str. Poarta Schei, nr. 9
2 evaluari

O garsoniera linistita situata chiar in inima Brasovului, avand si o terasa proprie. Este un loc ideal pentru o vacanta linistita si frumoasa!

Studio Coresi
Studio Coresi Brașov, str. Tudor Arghezi, nr. 23
- evaluari

Studio Coresi oferă cazare într-o zonă rezidențială, la 150 m de Coresi Shopping Center și la 10 min de centrul istoric.

ApartHotel Oina
ApartHotel Oina Cluj-Napoca, str. Axente Sever, nr. 21
- evaluari

Oina Aparthotel se afla la 10 minute de centrul orasului si oferă cazare pentru un sejur liniștit cu servicii de calitate.

Kate House
Kate House  ★★★ Moieciu de Jos, str. Zbarcioara, nr. 76A
69 evaluari

14 locuri 7 camere 9 băi Cazare verificată
Kate House dispune de 7 camere matrimoniale cu băi proprii, sale de mese, bucătărie utilata, loc pentru grătar, loc de joacă pentru copii, parcare.

Căsuțe Rupestre
Căsuțe Rupestre Bran, str. Nicolae Baciu, nr. 21
6 evaluari

Unitate din 2 căsuțe rupestre, una construită în mal de pământ sub pădure și cealaltă la lac.

Vila Edy
Vila Edy Brașov, str. Morii, nr. 10
4 evaluari

10 locuri 5 camere 6 băi Vila EDY este locul ideal pentru o vacanta reusita la munte, situata in centrul vechi ,intr-o zona linistita, la doua statii de centrul istoric.