Unități de cazare România - La un click distanţă

Unități de cazare România

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezentam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Cazări in localităţile din Romania
Brașov
DETALII
Brașov
Cluj-Napoca
DETALII
Cluj-Napoca
Sibiu
DETALII
Sibiu
București
DETALII
București
Ordoneaza dupa:
Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Kilátó
1 evaluare

10 locuri 4 camere 4 băi Pensiunea este situată pe cel mai înalt punct al localității Vărșag.

Casa de oaspeți Sándor
Casa de oaspeți Sándor  ★★★ Zetea, str. Új utca, nr. 1
11 evaluari

19 locuri 8 camere 4 băi Casele nostre se află doar la 9 km de Odorheiul Secuesc la piciorele plaiului mioritic Harghita Mădăraș în localitatea Zetea.

Pensiunea Cremona
Pensiunea Cremona  ★★★ Baia Mare, str. Mihai Eminescu, nr. 26
31 evaluari

21 locuri 9 camere 9 băi Pensiunea Cremona este situată într-o zonă centrală şi liniștită din oraşul Baia Mare, la 600-700 m de centrul istoric al orașului.

Central View Residence
Central View Residence Arad, str. Voluntarilor, nr. 2
- evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Central View Residence este o unitate de cazare cu aer condiționat și piscină privată, situată în Arad.

Apartament Residence Ilmir
Apartament Residence Ilmir  ★★★ Sibiu, str. Islazului, nr. 18B
24 evaluari

4 locuri 2 camere 1 băi Cazare verificată
apartament în regim hotelier situat la etajul 1, în bloc cu lift compus din 2 camere cu ieșiri pe terase, baie și bucătărie separată.

Casa Bieltz
Casa Bieltz Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 19
- evaluari

6 locuri 3 camere 3 băi Casa Bieltz este o unitate de cazare în sistem self-catering situată într-o clădire istorică din Sibiu, la 100m de Piata Mare.

Casa de oaspeţi Árpád
9 evaluari

6 locuri 4 camere 2 băi În clădire sunt două apartamente identice. În subsolul clădirii se află bucătăria și sala de mese (comună).

Pensiunea Erika
Pensiunea Erika  ✿✿✿ Ditrău, str. Libertatii, nr. 5
7 evaluari

22 locuri 8 camere 8 băi Pensiunea dispune de 8 camere duble și o baie privată, unele cu un pat suplimentar disponibile la cerere.

Casa de oaspeți Csíki Ernő
7 evaluari

14 locuri 5 camere 4 băi Casa la cheie oferă unica posibilitate, ca turiștii care o închiriază sa nu fie deranjați nici de către proprietar, nici de către alți turiști.

Pensiunea Erdély Lak
13 evaluari

8 locuri 4 camere 2 băi Pensiune comfortabilă la Sub Cetate în Transilvania, lângă Munții Harghitei și aproape de orașul Odorheiu Secuiesc. Vă așteptăm!