Unități de cazare - La un click distanţă

Unități de cazare

Vă punem la dispoziție oferte de cazare în România, fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare.
Va prezintam hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica – judete. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale.

Ordoneaza dupa:

Cele mai populare
  • FILTREAZA
  • Cele mai populare
Pensiunea Maria

Pensiunea Maria  ✿✿ Fârdea, str. Lac Surduc, nr. 101

- evaluari

8 locuri 3 camere 3 băi Dacă vă place viața la țară, noi suntem cea mai bună alegere. Un loc liniștit cu multă verdeață, aer curat și locuri pitorești.

75 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Rustic House

Rustic House  ✿✿ Stâna de Vale, str. Valea Iadului, nr. 15

77 evaluari

28 locuri 10 camere 8 băi Cazare verificată
Pensiunea Rustic House este compusa din 2 cabane si un apartament. Este situata pe Valea Iadului la 15 km de Stana de Vale si la 4 km de lacul Lesu.

115 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Cabana Gaby

Cabana Gaby  ✿✿ Bratca, nr. 775

- evaluari

16 locuri 3 camere 1 băi Dacă ai nevoie de o vacanță placută corpului, minții și sufletului Cabana, te îndeamnă la o călătorie plină de relaxare.

200 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Bangéta

Pensiunea Bangéta  ✿✿ Șișterea, str. 371

5 evaluari

14 locuri 7 camere 7 băi Recreație plăcută în special familiilor, grupurilor de prieteni care doresc liniște, frumuseți naturale, savoarea culinară rurală și odihnă activă.

300 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Coca

Pensiunea Coca  ✿✿ Băile Felix, str. Haieu, nr. 205 B

- evaluari

22 locuri 8 camere 8 băi Pensiunea Coca oferă liniște și relaxare celor veniți în concediu sau tranzit. Camerele sunt de 2 sau 3 persoane, echipate cu confortul necesar .

65 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Boros

Pensiunea Boros  ✿✿ Finiș, nr. 71

55 evaluari

26 locuri 13 camere 10 băi Pensiunea Boros se gaseste in comuna Finis Judetul Bihor, la 3 km de orasul Beius, la o distanta de cca. 40 km de granita cu Ungaria.

50 Lei /persoana/noapte VEZI DETALII
Nera House

Nera House  ✿✿ Ilidia, str. Sat Ilidia, nr. 189

5 evaluari

10 locuri 5 camere 5 băi Pensiunea Nera House dispune de 5 camere cu baie proprie, 2 cu paturi twiv, iar 3 cu paturi matrimoniale si bucatarie complet utilata.

75 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Nisztor

Pensiunea Nisztor  ✿✿ Cristur, str. Bucovina, nr. 17

63 evaluari

14 locuri 5 camere 5 băi Oferim cazare într-un mediu liniștit, familiar, în camere de 1-4 paturi, cu baie proprie, în regim de demipensiune sau pensiune completă.

65 Lei /pers/noapte VEZI DETALII
Pensiunea Szatmari Otto

Pensiunea Szatmari Otto  ✿✿ Cristur, str. Rövid, nr. 5

40 evaluari

10 locuri 4 camere 3 băi Csernakeresztúr este un sat maghiar în judeţul Hunedoara, care este la 200 de kilometri de trecere a frontierei Nadlac, între Deva şi Vajdahunyad.

55 Lei /pers/noapte VEZI DETALII