Cazare în Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World - Veneția

Oferta cazare în Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Hotelul Baglioni Luna, situat la 80 de metri de piaţa San Marco, are interioare impresionante, cu fresce originale, şi vedere uimitoare la lagună.

Evaluări de la oaspeții cazați in Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Sunteți eligibil(ă) pentru un discount Genius la Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World! Pentru a economisi la această proprietate, trebuie doar să vă autentificați.


Hotelul Baglioni Luna, situat la 80 de metri de piaţa San Marco, are interioare impresionante, cu fresce originale, şi vedere uimitoare la lagună. Acest hotel de 5 stele garantează o experienţă de neuitat în centrul Veneţiei.


Camerele de la Hotelul Baglioni Luna sunt spațioase și elegante, cu mobilier de epocă, candelabre din sticlă de Murano și baie de marmură cu uscător de păr. Toate sunt dotate cu aer condiţionat, TV şi minibar. Unele suite au vedere la lagună.


Puteţi savura un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă, în sala grandioasă cu fresce, Salone Marco Polo. Aveţi la dispoziţie băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei la Caffè Baglioni, cu vedere la un mic canal. Restaurantul premiat Canova serveşte specialităţi veneţiene şi vinuri fine.


Acest hotel luxos de 5 stele are propriul debarcader, unde puteţi sosi elegant, cu barca cu motor sau cu gondola. Ca alternativă, staţia de vaporetto San Marco-Vallaresso este la doar 50 de metri.


Promovează unitatea "Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World"
Eşti deţinătorul unităţii "Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: Baglioni Hotel Luna - The Leading Hotels of the World

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?