Cazare în JW Marriott Venice Resort & Spa - Veneția

Oferta cazare în JW Marriott Venice Resort & Spa - Veneția

Rezervarea prin CazareTurist.ro este gratuită, nu se percep costuri de intermediere, nu se vor ivi alte cheltuieli ascunse, pentru cazare vei plăti direct proprietarului.
Rezervă acum! Fără taxă de rezervare!

Situat pe mica insulă Isola delle Rose din laguna venețiană, JW Marriott Venice Resort & Spa este un complex de 5 stele care oferă un centru spa cu vedere...

Evaluări de la oaspeții cazați in JW Marriott Venice Resort & Spa
Cele mai bune oferte de CazareTurist.ro! Direct pe INBOX de Mail.
Descriere

Situat pe mica insulă Isola delle Rose din laguna venețiană, JW Marriott Venice Resort & Spa este un complex de 5 stele care oferă un centru spa cu vedere la lagună, 3 piscine în aer liber și 4 restaurante. Printre facilitățile de la JW Marriott Venice se numără grădini luxuriante, piscină cu terasă pe acoperiș și o biserică.


Restaurantul de pe acoperiș este specializat în bucătăria venețiană și cicchetti. Acesta este o proprietate de familie și se află lângă una dintre piscine, iar restaurantul gourmet Fiola at Dopolavoro Venezia este sub conducerea maestrului-bucătar Fabio Trabocchi, cu stea Michelin. La proprietate există și 3 baruri.


Camerele și suitele sunt luxoase și decorate modern și au aer condiționat și o baie privată cu duș sau cadă. Unele camere și suite sunt situate în clădirea principală, unde se află piscina cu terasă de pe acoperiș, iar altele sunt răspândite prin grădini.


De asemenea, la proprietate se află o biserică, livezi de măslini și trasee pentru ciclism.


Oaspeții au la dispoziție gratuit o barcă pentru transfer care oferă acces la docul privat din apropiere de Piața San Marco în 15 minute.


Promovează unitatea "JW Marriott Venice Resort & Spa"
Eşti deţinătorul unităţii "JW Marriott Venice Resort & Spa"? Sau doar ţi-a plăcut prezentarea unităţii de mai sus şi vrei să ajuţi în promovare?
Alege dintre codurile de mai jos:

Codul 1 ( link ) *:


Codul 2 ( link + text) *:

Preview: JW Marriott Venice Resort & Spa

Codul 3 ( link + imagine) *:

Preview: Suntem prezenti pe CazareTurist.ro

* Copiaza textul intreg si insereaza intr-o pagina.
As face o rezervare. E disponibil?